Viator & Vektor sve bliže stečaju

Bez autora
Jun 19 2012

U srijedu će se održati ročište na kojem će, ako tražena dokumentacija neće biti predana, Viator & Vektor pokrenuti stečajni postupak. Viator & Vektor prošlog tjedna nije predao traženu dokumentaciju vezanu uz financijsko stanje najavljenog strateškog partnera odnosno namjeri o dokapitalizaciji u visini od 30 milijuna eura. NLB i upravitelj postupka prisilnog podmirenja Silvo Zorec navode da nema uvjeta za vođenje postupka jer postoji mogućnost da će se dokapitalizacijom namiriti samo potraživanja dužnika. Smatraju da je uspješnost izvedbe manja od 50 posto. V & V je postao insolventan nakon neuspješnog reprogramiranja pristiglih dugova.

Viator & Vektor sve bliže stečajuU srijedu će se održati ročište na kojem će, ako tražena dokumentacija neće biti predana, Viator & Vektor pokrenuti stečajni postupak.

Viator & Vektor prošlog tjedna nije predao traženu dokumentaciju vezanu uz financijsko stanje najavljenog strateškog partnera odnosno namjeri o dokapitalizaciji u visini od 30 milijuna eura.

NLB i upravitelj postupka prisilnog podmirenja Silvo Zorec navode da nema uvjeta za vođenje postupka jer postoji mogućnost da će se dokapitalizacijom namiriti samo potraživanja dužnika. Smatraju da je uspješnost izvedbe manja od 50 posto. V & V je postao insolventan nakon neuspješnog reprogramiranja pristiglih dugova.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik